19 kilograme de bijuterii, descoperite în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă

Aproximativ 19 kilograme de bijuterii au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă.

1055 afișări
Imaginea articolului 19 kilograme de bijuterii, descoperite în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă

19 kilograme de bijuterii, descoperite în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit „ascunse în bagajul de mână al unei femei, aproximativ 19 kg bijuterii din metal alb, presupus a fi argint, pe care persoana a încercat să le introducă ilegal în ţară”.

Incidentul s-a produs sâmbătă.

„În data de 03.02.2024, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 51 de ani. După ce a efectuat formalităţile de frontieră, persoana în cauză s-a deplasat spre ieşire, pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii au verificat bagajele de mână şi au descoperit numeroase bijuterii.

„Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor femeii. Astfel, au fost descoperiţi în bagajul de mână doi saci de dimensiuni mici ce conţineau o cantitate mare de bijuterii din metal alb (ceasuri, inele, cercei, coliere, brăţări, broşe etc.), presupus a fi argint. Bunurile, cu o greutate brută de 19 kg, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă”, a precizat Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici