300.000 de români pun deoparte cel puţin 100 € pentru o bicicletă

Bicicletele câştigă tot mai mult teren în ultima perioadă, iar jucătorii din acest business se aşteaptă la creşteri ale vânzărilor de cel puţin 20% în acest an, ceea ce ar duce piaţa la 300.000 de unităţi în 2010, potrivit calculelor ZF.

37 afișări
Imaginea articolului 300.000 de români pun deoparte cel puţin 100 € pentru o bicicletă

300.000 de români pun deoparte cel puţin 100 € pentru o bicicletă (Imagine: Cosmin Andrei/Mediafax Foto)

Astfel, pentru prima dată vehiculele pe două roţi ar putea devansa de trei ori vânzările de maşini, în condiţiile în care se aşteaptă ca piaţa auto să se contracte din nou în acest an, până la 100.000 de unităţi.

În condiţiile în care criza financiară goleşte buzunarele românilor, care nu îşi mai permit maşini, iar globalizarea şi încălzirea globală transformă vehiculele pe două roţi într-o modă, din ce în ce mai mulţi români intră în magazinele specializate pentru a-şi cumpăra o bicicletă.

Citeşte mai multe despre vânzările de biciclete pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici