300.000 măşti chirurgicale descoperite la ieşirea din ţară. Urmau să ajungă în Germania

  • Măştile erau ambalate în 150 de colete şi transportate cu două autoutilitare
  • Firma expeditoare a fost amendată cu 50.000 de lei, iar marfa a fost indisponibilizată
  • Cele 300.000 de măşti vor fi disttribuite locuitorilor din Satu Mare
9162 afișări
Imaginea articolului  300.000 măşti chirurgicale descoperite la ieşirea din ţară. Urmau să ajungă în Germania

300.000 măşti chirurgicale descoperite la ieşirea din ţară. Urmau să ajungă în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat 300.000 măşti chirurgicale ce urmau să ajungă în Germania, acestea urmând să fie distribuite gratuit locuitorilor judeţului Satu Mare.

Reprezentanţii Prefecturii Satu Mare au anunţat, vineri, că măştile erau transportate în două autoutilitare conduse de şoferi din Maramureş şi Bihor.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat 300.000 măşti chirurgicale ce urmau să ajungă în Germania. În Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-au prezentat la controlul de frontieră pentru a ieşi din România, două autoutilitare înmatriculate în România, conduse de către doi şoferi, unul din Maramureş, celălalt din Bihior. Maşinile erau încărcate cu 150 de colete ce conţineau 300.000 măşti chirurgicale faciale, în trei straturi şi urmau să ajungă în Germania”, au spus reprezentanţii Prefecturii Satu Mare.

Conform legislaţiei în vigoare, exportul acestor produse este interzis, astfel că firma expeditoare a fost amendată cu 50.000 lei, iar marfa a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Prefectul Radu Bud a solicitat şefului DSU, Raed Arafat, ca măştile să fie distribuite gratuit, prin intermediul primăriilor, locuitorilor judeţului Satu Mare, ceea ce s-a şi aprobat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici