35 de persoane care mergeau la slujba de Paşte au murit într-un accident de autobuz în Zimbabwe

35 de credincioşi, membri ai Bisericii Creştine Zion, care se îndreptau spre o slujbă de Paşte în oraşul Chipinge din estul ţării, au murit după ce autobuzul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o râpă, scrie BBC.

333 afișări
Imaginea articolului 35 de persoane care mergeau la slujba de Paşte au murit într-un accident de autobuz în Zimbabwe

Imagine de arhivă

Cei 35 de credincioşi au murit în urma accidentului de autobuz în Zimbabwe, iar alte peste 70 de persoane au fost grav rănite în accidentul care s-a produs joi seara.

Autocarul transporta membri ai Bisericii Creştine Zion, care se îndreptau spre o slujbă de Paşte în oraşul Chipinge din estul ţării, când vehiculul a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o râpă.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, comisarul adjunct Paul Nyathi, este de părere că autobuzul era supraîncărcat.

El a adăugat că poliţia încearcă să descurajeze şoferii de autobuz să călătorească noaptea.

Astfel de accidente sunt frecvente în Zimbabwe în timpul sărbătorilor publice, când drumurile sunt adesea mai aglomerate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
accident,
zimbabwe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici