37.000 euro ascunşi în bagajele unei tinere din Bucureşti, descoperiţi de poliţişti la Vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră de la Vama Albiţa au descoperit, ascunşi în bagajele unei tinere din Bucureşti, 37.000 euro pe care fata încerca să îi introducă în ţară, fără a declara suma la intrarea în ţară.

456 afișări
Imaginea articolului 37.000 euro ascunşi în bagajele unei tinere din Bucureşti, descoperiţi de poliţişti la Vama Albiţa

37.000 euro ascunşi în bagajele unei tinere din Bucureşti, descoperiţi de poliţişti la Vama Albiţa

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, tânăra era pasageră într-o maşină înmatriculată în Republica Moldova şi dorea să intre în România, pe la Vama Albiţa, judeţul Vaslui.

La un control al poliţiştilor de frontieră, în bagajele tinerei a fost găsită suma de 37.000 de euro.

Deoarece banii nu au fost declaraţi, a fost confiscată suma de 27.000 de euro, care depasea plafonul vamal admis.

Totodată, tânăra a fost sancţionată cu 3.000 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici