40 de persoane care ocupau abuziv un imobil şi erau agresive, evacuate în Bucureşti

Aproximativ 40 de persoane, printre care şi copii, au fost evacuate în forţă, joi dimineaţă, dintr-un imobil din Sectorul 2, pe care-l ocupau abuziv.

57 afișări

Acţiunea de evacuare a început joi, la ora 6.00.

Dintre cele 40 de persoane, 33 sunt adulţi - 21 de bărbaţi şi 12 femei -, iar şase sunt minori, cel mai mic având vârsta de 7 ani, a informat Primăria Sectorului 2.

Acţiunea de evacuare a fost organizată după ce mai multe persoane au făcut o plângere la Primăria Sectorului 2, în care au reclamat că zona în care locuiesc a fost transformată într-o groapă de gunoi şi că persoanele care ocupă abuziv clădirea fac gălăgie, fură şi chiar sunt agresive.

De altfel, aceştia locuiesc în condiţii improprii şi sunt branşaţi ilegal la reţelele de utilităţi, potrivit sursei citate.

Zona va fi curăţată.

Primăria de sector precizează că imobilul ocupat abuziv aparţine domeniului public al statului şi se află în administrarea Ministerului Sănătăţii - Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici