Video 40 de proiectile neexplodate, găsite într-o pădure din Harghita

Patruzeci de proiectile neexplodate au fost găsite într-o pădure din apropierea satului Casinu Nou, din judeţul Harghita, ele fiind distruse după ce au fost ridicate de poliţişti şi specialişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

331 afișări

Poliţiştii de la Transport Feroviar Miercurea Ciuc au fost anunţaţi de existenţa proiectilelor de către o persoană care le văzuse în pădure, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

La faţa locului au mers poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu specialişti ai ISU Harghita.

Aceştia au descoperit în zonă 40 de lovituri de aruncător, de calibrul 40 de milimetri, neexplodate.

Poliţiştii şi specialiştii ISU au luat proiectilele şi, ulterior, le-au distrus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici