40 de turişti au rămas suspendaţi în telescaun, la Păltiniş (Video)

Aproximativ patruzeci de turişti au rămas suspendaţi, duminică după-amiază, în telescaunul din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu, în urma unei defecţiuni la un motor al instalaţiei telescaunului.

153 afișări
Imaginea articolului 40 de turişti au rămas suspendaţi în telescaun, la Păltiniş (Video)

40 de turişti au rămas suspendaţi în telescaun, la Păltiniş

Turiştii au fost coborâţi în siguranţă, după mai bine de o oră, după înlocuirea motorului defect cu unul de rezervă.

Două persoane care se aflau aproape de capătul de sus al liniei de telescaun au fost coborâte pe frânghii, cu ajutorul salvamontiştilor şi al jandarmilor, restul turiştilor fiind coborâţi la staţiile de destinaţie, după instalarea motorului de rezervă.

Instalaţia de telescaun din Păltiniş este nefuncţională, după acest incident.

La Păltiniş, între cele două staţii, distanţa parcursă de telescaun este de 1.440 de metri.

 Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici