41 de migranţi ascunşi în TIR-uri au fost depistaţi de poliţiştii de la Vama Nădlac

  • Poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac II au prins, în ultimele 24 de ore, 41 de cetăţeni străni care încercau să treacă ilegal graniţa ascunşi în TIR-uri.
  • Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, joi dimineaţa, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român de 35 ani, conducând un TIR, care transporta, potrivit documentelor, plăci de aluminiu în Elveţia.
284 afișări
Imaginea articolului 41 de migranţi ascunşi în TIR-uri au fost depistaţi de poliţiştii de la Vama Nădlac

41 de migranţi ascunşi în TIR-uri au fost depistaţi de poliţiştii de la Vama Nădlac

În urma verificărilor făcute, poliţiştii au descoperit ascunse în compartimentul marfă 29 de persoane. Este vorba de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din Turcia.

În noaptea de miercuri spre joi, au fost descoperiţi alţi şase cetăţeni străini care încercau să treacă ilegal graniţa. Patru dintre aceştia erau ascunşi în compartimentele pentru marfă din două TIR-uri, unul înmatriculat în Bulgaria şi altul în România, ambele staţionate în parcarea situată pe sensul de ieşire din România, iar alţi doi străini au fost prinşi în timp ce se deplasau pe jos către Ungaria.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că grupul era format din patru minori şi doi adulţi din Afganistan şi Iran, adulţii având vârste de 22 şi 42 ani, iar minorii de 14 şi 15 ani.

Miercuri, poliţiştii de frontieră au găsit ascunşi pe roţile de rezervă ale unei semiremorci doi cetăţeni turci, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 27 şi 28 de ani.

Alte patru persoane, cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, au fost depistate ascunse într-un alt TIR, condus de un cetăţean bulgar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici