42 de şcoli vor fi renovate de către companii din sistemul energetic

Ministerul Economiei şi Finanţelor va lansa din toamna acestui an un proiect de renovare şi dotare a 42 şcoli din zone defavorizate de către companii din sistemul energetic.

3 afișări
Imaginea articolului 42 de şcoli vor fi renovate de către companii din sistemul energetic

42 de şcoli vor fi renovate de către companii din sistemul energetic

Ministrul Economie şi Finan'elor, Varujan Vosganian, a spus că proiectul pilot s-a desfăşurat într-o şcoală din comuna Dobrovăţ, judeţul Iaşi, şi s-a decis extinderea lui la nivel naţional începând cu luna septembrie.

“Acest proiect a mers foarte bine, el s-a încheiat în urmă cu două săptămâni. Clădirea şcolii a fost renovată şi dotată cu calculatoare, iar doi profesori au fost instruiţi la Bucureşti pe cheltuiala MEF în domeniul operării pe calculator. Am decis să extindem acest proiect la întraga ţară şi să poarte denumirea «Sistemul energetic în slujba şcolii româneşti»”, a afirmat Vosganian.

Potrivit acestuia, şcolile au fost selectate la recomandarea inspectoratelor şcolare din fiecare judeţ.

(Serviciul AUDIO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor ministrului Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenţiei sau direct adresa de internet http://audio.mediafax.ro.)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici