50 de oameni prinşi la slujbă, în biserică într-o localitate aflată în carantină. Amenzi în valoare totală de 6.000 de lei

50 de oameni au fost prinşi la slujbă, în biserică, în două biserici din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu. Tălmaciu este în carantină cu o rată de infectare ce depăşeşte 8 la mia de locuitori.

440 afișări
Imaginea articolului 50 de oameni prinşi la slujbă, în biserică într-o localitate aflată în carantină. Amenzi în valoare totală de 6.000 de lei

50 de oameni prinşi la slujbă, în biserică într-o localitate aflată în carantină. Amenzi în valoare totală de 6.000 de lei

Poliţiştii din oraşul Tălmaciu au constatat luni, în timp ce verificau respectarea carantinei în oraş, că în două lăcaşe de cult se oficiau slujbe religioase, cu participarea a aproximativ 50 de persoane.

Astfel, în ambele cazuri, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Zece dintre persoanele participante au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea măsurii portului măştii sanitare, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Tălmaciu.

Carantina în Tălmaciu a fost prelungită luni cu 7 zile. Rata de infectare în oraş era, luni, de 8,44 la mia de locuitori. În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei au fost confirmate cu SARS CoV-2 14.182 de persoane, iar în ultimele 24 de ore 120 de persoane.

Au murit 421 de bolnavi, nouă numai în ultima zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici