60 de tiruri oprite la Bechet au plecat spre Craiova însoţite de maşini de Poliţie

Un număr de 60 de tiruri oprite în localitatea Bechet (Dolj) au primit permisiunea să plece, duminică după-amiază, spre municipiul Craiova, autovehiculele plecând în coloană însoţite de maşini de Poliţie, numărul maşinilor oprite la frontieră ajungând la 180.

201 afișări
Imaginea articolului 60 de tiruri oprite la Bechet au plecat spre Craiova însoţite de maşini de Poliţie

60 de tiruri oprite la Bechet au plecat spre Craiova însoţite de maşini de Poliţie (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit prefectului de Dolj, Eugen Georgescu, în localitatea Bechet erau oprite, în jurul orei 16.00, aproximativ 180 de tiruri.

"Am decis ca 60 dintre acestea să plece spre Craiova, pentru că nu mai aveau unde să stea acolo. Ele au plecat în coloană cu maşină de Poliţie în faţă. Nici posibilităţi multe nu aveau acolo şi nu mai aveau ce mânca. Îi aducem la Craiova şi de aici îi redirecţionăm. Când or să ajungă tirurile la Craiova deja o să fie ridicată restricţia de circulaţie pentru autovehiculele mai grele de 3,5 tone", a declarat prefectul Eugen Georgescu.

Totodată, alte 32 de tiruri, oprite la ieşirea din Craiova spre Bechet, în zona Făcăi, au plecat spre graniţa cu Bulgaria.

"Pe propria răspundere am decis, ca în jurul orei 14.30, să dăm drumul acestor 32 de tiruri spre Bechet, acestea urmând să treacă în Bulgaria. Condiţiile meteo permiteau. Deja am fost anunţat că cele 32 de tiruri au trecut cu bacul la Oreahovo", a mai spus prefectul Eugen Georgescu.

Conform sursei citate, în Dolj se află peste 200 de tiruri oprite în localităţi din judeţ, circulaţia fiind restricţionată printr-un ordin al autorităţilor de la Bucureşti care au interzis traficul camioanelor ce depăşesc 3,5 tone în judeţele în care a fost instituit codul portocaliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici