65,8% dintre candidaţii la posturile de director de şcoală au promovat proba scrisă. Situaţia pe judeţe

Ministerul Educaţiei a anunţat vineri seara că 5.676 de candidaţi la posturi de director de şcoală au promovat proba scrisă, ceea ce înseamnă 65,8%.

4991 afișări
Imaginea articolului 65,8% dintre candidaţii la posturile de director de şcoală au promovat proba scrisă. Situaţia pe judeţe

65,8% dintre candidaţii la posturile de director de şcoală au promovat proba scrisă. Situaţia pe judeţe

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat a avut loc vineri.

Ministerul Educaţiei a anunţat că au fost validaţi pentru a participa la concurs 9.110 candidaţi, iar 8.627 dintre aceştia, adică 94,7% s-au prezentat şi au finalizat proba.

5.676 au promovat proba, ceea ce înseamnă 65,8%, înainte de contestaţii, obţinând cel puţin nota 7.

Niciun candidat nu a fost eliminat din concurs.

Judeţele cu cele mai bune rezultate sunt: Cluj (93%), Sălaj (81%), Mureş (78%), în timp ce rezultate slabe s-au obţinut în judeţele: Mehedinţi (44%), Călăraşi (45,1%), Satu Mare (50,3%). În Municipiul Bucureşti au promovat proba scrisă 64% dintre candidaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici