7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale. Două sunt cetăţeni străini

7 persoane sunt cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale şi operaţiuni financiare în mod fraudulos, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii braşoveni în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj. Două dintre acestea sunt cetăţeni străini. 76 de câini găsiţi de către anchetatori.

195 afișări
Imaginea articolului 7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale. Două sunt cetăţeni străini

Sursa-Flickr

Poliţiştii din Braşov au făcut, vineri, 6 percheziţii domiciliare într-un dosar penal de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Percheziţiile au avut loc în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj, iar ulterior 7 persoane au fost reţinute. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Braşov, bănuit de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (16 acte materiale), trei bărbaţi din judeţele Braşov, Sălaj şi un cetăţean sârb, precum şi două femei, respectiv o tânără din judeţul Hunedoara şi o femeie de origine cehă, persoane bănuite de organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Ulterior, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de 3 persoane.

4 persoane au fost prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de acestea, informează Poliţia Braşov.

Potrivit „Monitorul de Făgăraş”, poliţiştii au surprins în flagrant o luptă între doi câini. Animalele aveau plăgi muşcate, însă oamenii legii au reuşit să le salveze la timp. 76 de câini au găsit anchetatorii acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici