9 centre comerciale din Capitală, verificate de poliţişti: 66 de oameni, amendaţi pentru că nu aveau mască de protecţie FOTO

Un număr de nouă mari centre comerciale din Bucureşti au fost verificate de poliţişti, duminică, iar 66 de persoane au fost amendate pentru că nu purtau mască în spaţii închise, anunţă Poliţia Capitalei.

4336 afișări
Imaginea articolului 9 centre comerciale din Capitală, verificate de poliţişti: 66 de oameni, amendaţi pentru că nu aveau mască de protecţie FOTO

66 de oameni, amendaţi pentru că nu aveau mască de protecţie FOTO Mediafax

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Ordine Publică, împreună cu agenţi de siguranţă publică din cadrul Sectoarelor 1- 6 Poliţie, au efectuat verificări, duminică, referitor la modul de respectare a prevederilor legii 55/2020, a regulilor de purtare a măştii şi de distanţare, de către angajaţii operatorilor economici precum şi de către consumatori.
 
„În cadrul acţiunii s-au verificat nouă mari centre comerciale. Cu această ocazie au legitimate 66 de persoane şi a fost aplicată o sancţiune conform Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală (portul măştii)”, menţionează sursa citată.
 
Au fost purtate discuţii cu personalul de pază precum şi cu personalul societăţilor comerciale verificate, ocazie cu care li s-a adus la cunoştinţă acestora faptul că purtarea măştii este obligatorie în spaţiile închise, dar şi în locurile aglomerate prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
 
Acţiunile vor continua şi în perioada următoare, anunţă oamenii legii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici