A apărut propunerea legislativă care ar putea fi ultimul tren de salvare al industriei ospitalităţii

  • Propunerea legislativă a fost înregistrată joi la Senat, urmează să fie dezbătută, votată şi aprobată
  • Proiectul de lege vine ca o excepţie de la regula suspendării activităţii restaurantelor şi cafenelelor la interior
  • Printre condiţiile propuse de proiectul de lege se numără distanţarea socială şi separatoare între mese
1893 afișări
Imaginea articolului  A apărut propunerea legislativă care ar putea fi ultimul tren de salvare al industriei ospitalităţii

(A) STIRILE A apărut propunerea legislativă care ar putea fi ultimul tren de salvare al industriei ospitalităţii

Dacă proiectul va fi votat şi aprobat, vei putea să iei cina şi in interiorul restaurantelor. Noua propunere legislativă vine ca o excepţie de la regula suspendării activităţii în interiorul restaurantelor şi ar urma ca acestea să reînceapă activitatea.

Condiţiile redeschiderii sunt limitarea persoanelor la masă, astfel încât să nu se aşeze mai mult de patru. Proprietarii trebuie să asigure spaţiu de cel puţin doi metri între mese şi să monteze panouri separatoare între clienţi. Condiţii cu care se declară de acord. 

 Iată ce spune Cătălin Gheorghe, patron de restaurant: „Decât să stăm închişi, preferăm să deschidem în orice alte condiţii. O să facem orice e necesar. Distanţare socială între mese - o distanţă de doi metri, maxim patru persoane la o masă e ceva rezonabil.”

Acesta spune că industria horeca trebuie să repornească până în octombrie. „Dacă nu se vor deschide la interior până pe maxim 1 octombrie o să fie foarte greu de trecut peste toamnă”, a spus Cătălin Gheorghe.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici