A cincea zi de proteste. Întâlnirea transportatorilor şi fermierilor de la Ministerul Finanţelor a fost amânată / Poliţia anunţă noi posibile blocaje în trafic

Întâlnirea transportatorilor şi fermierilor de la Ministerul Finanţelor a fost amânată din motive necunoscute, anunţă reprezentanţii Guvernului. Protestatarii au fost aşteptaţi la sediul ministerului de o delegaţie condusă de ministrul Marcel Boloş. Întâlnirea a fost reprogramată.

1424 afișări
Imaginea articolului A cincea zi de proteste. Întâlnirea transportatorilor şi fermierilor de la Ministerul Finanţelor a fost amânată / Poliţia anunţă noi posibile blocaje în trafic

A cincea zi de proteste. Întâlnirea transportatorilor şi fermierilor de la Ministerul Finanţelor a fost amânată / Poliţia anunţă noi posibile blocaje în trafic

UPDATE Noi restricţii de trafic

Întâlnirea trebuia să înceapă duminică, la ora 11.00. Delegaţia protestatarilor a solicitat amânarea discuţiei.

„Astăzi, la ora 11.00, la sediul MF a fost programată o întâlnire între conducerea instituţiei şi o delegaţie formată din reprezentanţii fermierilor şi transportatorilor. Din motive care nu ne sunt cunoscute, delegaţia acestora nu s-a prezentat la întrevedere şi a solicitat amânarea discuţiilor pentru ora 14.00.Reprezentanţii MF rămân deschişi la orice propunere de reprogramare a întâlnirii sau la stabilirea unei noi modalităţi de comunicare pentru a aborda revendicările şi problemele ridicate”, a transmis Ministerul de Finanţe.

Protestul transportatorilor şi fermierilor continuă duminică deşi sâmbătă aceştia au avut discuţii şi au semnat acorduri cu miniştrii Agriculturii şi Transporturilor. De asemenea, protestatarii au mai avut o întâlnire la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară.

Protestele transportatorilor şi fermierilor din România ar putea îngreuna circulaţia pe mai multe şosele ale ţării, avertizează duminică autorităţile. Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele în care au loc proteste.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici