A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan. Anunţul Primăriei Capitalei

  • Primăria Capitalei a anunţat că de luni a fost deschis un nou centru de vaccinare, care funcţionează la Circul Metropolitan.
  • Acesta dispune de 7 puncte de vaccinare.
5027 afișări
Imaginea articolului A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan. Anunţul Primăriei Capitalei

A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan. Anunţul Primăriei Capitalei

„Începând de astăzi, 15 februarie, în acest Centru funcţionează 7 puncte de vaccinare. Sunt amenajate atât spaţii pentru trierea şi primirea pacienţilor, cât şi pentru cei care au fost imunizaţi şi vor aştepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse”, a anunţat Primăria Capitalei.

Programul de funcţionare al centrului este zilnic, între orele 8.00 şi 20.00.

Pentru prima zi de funcţionare s-au programat deja 416 persoane, au mai informat reprezentanţii primăriei.

Conform acestora, ca şi în cazul celorlalte puncte de vaccinare, programarea se poate face online, pe platforma de programare, prin telefon, la numărul unic la nivel naţional 021.414.44.25 sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici