A fost identificat cuplul de rusi care dialogau: „Du-te şi violează ucrainence, dar nu-mi spune mie şi foloseşte prezervativul”

  • Conversaţia este dintre soţie, Olga, şi soţul Roman, un militar rus, înregistrată de serviciile secrete ucrainene.
  • Cei doi au fost găsiţi ca urmare a numărului de telefonul, şi-au confirmat identitatea, dar neagă că sunt vocile lor.
  • Nu s-a stabilit dacă a fost o glumă, dar a devenit un simbol al atrocităţilor de război comise de ruşi.
22545 afișări
Imaginea articolului A fost identificat cuplul de rusi care dialogau: „Du-te şi violează ucrainence, dar nu-mi spune mie şi foloseşte prezervativul”

A fost identificat cuplul de rusi care dialogau: „Du-te şi violează ucrainence, dar nu-mi spune mie şi foloseşte prezervativul”

„Du-te, violează ucrainencee, dar nu-mi spune nimic: şi nu uita de prezervativ”. Această conversaţie, între soţie şi soţ, un soldat rus angajat în „operaţiunea specială” a lui Putin, ar fi fost înregistrată de serviciile secrete ucrainene din regiunea Herson, în sudul ţării: un schimb de 30 de secunde în limba rusă.

Protagoniştii poveştii tulburătoare ar fi fost urmăriţi de echipa de investigaţii formată din jurnaliştii serviciului rus Radio Europa Liberă / Radio Liberty - emiţător finanţat de guvernul american în Europa de Est, în Asia Centrală şi în Orientul Mijlociu - şi de către Schemes, echipa de investigaţii a serviciului ucrainean.

Dintr-o sursă Sbu, care a făcut publică conversaţia pe 12 aprilie - reporterii ar primi numerele de telefon ale cuplului, aceleaşi pe care le folosiseră pentru a se înregistra pe reţeaua de socializare VKontakte. De acolo, prin fotografii şi postări, nu a fost greu de reconstituit viaţa celor doi presupuşi protagonişti ai acestei poveşti oribile.
Aceştia au fost identificaţi, dar nu-şi recunosc vocile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici