A furat peste 700 de litri de vin de la Crama Murfatlar

Un bărbat din comuna constănţeană Cobadin a fost prins de jandarmi, în noaptea de duminică spre luni, după ce furase peste 700 de litri de vin de la Crama Murfatlar.

363 afișări
Imaginea articolului A furat peste 700 de litri de vin de la Crama Murfatlar

A furat peste 700 de litri de vin de la Crama Murfatlar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, un echipaj aflat în patrulare pe DN 22C Murfatlar - Poarta Albă a observat, luni dimineaţă, în jurul orei 03.00, în apropierea rampei CFR a Cramei Murfatlar, un tânăr care scotea din interiorul societăţii zeci de bidoane cu vin.

Jandarmii au reuşit să-l prindă pe bărbat în timp ce încărca într-un autoturism nouă bidoane din plastic, pline cu vin. De asemenea, în apropierea maşinii au mai fost descoperite alte 16 bidoane pline, iar în spatele rampei din apropiere au fost găsite alte patru bidoane cu vin.

Cele 29 de bidoane, care conţineau o cantitate totală de 705 litri de vin, au fost predate şefului departamentului de pază a SC Murfatlar SA, iar hoţul este cercetat pentru furt, dosarul său urmând să fie înaintat Parchetului Judecătoriei Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici