A început asfaltarea Podului peste Dunăre Tulcea - Brăila: „Un lucru este cert, anul acesta vom circula pe pod”

  • A început asfaltarea Podului peste Dunăre Tulcea – Brăila, de pe malul tulcean.
  • „Un lucru este cert, anul acesta vom circula pe pod”, spune Horia Teodorescu, preşedintele Consiliul Judeţean Tulcea.
2436 afișări
Imaginea articolului A început asfaltarea Podului peste Dunăre Tulcea - Brăila: „Un lucru este cert, anul acesta vom circula pe pod”

Sursa foto: Facebook/Horia Teodorescu

„În urmă cu patru ore a început asfaltarea Podului peste Dunăre Tulcea – Brăila, de pe malul tulcean. Mult a fost, puţin a mai rămas! Un lucru este cert, anul acesta vom circula pe pod”, scrie pe Facebook Horia Teodorescu, preşedintele Consiliul Judeţean Tulcea.

Podul suspendat va avea o lungime totală de de 1.974,30 metri , o deschidere centrală de 1.120 metri şi două deschideri laterale de 489,65 si 364,65 metri.

Lăţimea totală a podului suspendat de la Brăila este de 31,70 metri. Calea pe pod va avea 22,00 metri şi va fi alcatuită din 4 benzi de circulaţie de câte 3,50 m laţime fiecare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici