A început vaccinarea la medicul de familie, într-un proiect pilot. 10 persoane s-au vaccinat, în prima zi

Doar 10 timişoreni s-au vaccinat la medicul de familie, în prima zi a proiectului pilot.

788 afișări
Imaginea articolului A început vaccinarea la medicul de familie, într-un proiect pilot. 10 persoane s-au vaccinat, în prima zi

10 timişoreni s-au vaccinat în cele 50 de cabinete ale medicilor de familie din Timiş, în prima zi

În program sunt înscrise 50 de cabinete de medicină primară. 

Fiecare dintre ele a primit câte 50 de doze de AstraZeneca. În ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş au fost administrate 49 de doze de AstraZeneca.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat miercuri că a început campania de vaccinare în cabinetele medicilor de familie din Timiş.

În cabinetele medicilor de familie se administrează în prezent vaccinul produs de AstraZeneca şi sunt respectate toate măsurile de siguranţă şi criteriile de prioritizare.

„Vaccinările din cabinetele medicilor de familie nu necesită programare în platforma electronică, planificarea administrării vaccinului fiind posibilă, în baza listei zilnice anterior întocmită, însă cu respectarea prioritizării persoanelor aflate în lista proprie (persoane cu vârste peste 65 de ani, persoane cu boli cronice/dizabilităţi indiferent de vârstă), după care pot fi vaccinate persoanele care îşi exprimă dorinţa în acest sens”, a transmis CNCAV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici