A jefuit o benzinărie în timp ce lua bătaie de la vânzătoare - VIDEO

Un bărbat a jefuit, marţi, o benzinărie din localitatea Recaş, judeţul Timiş, după ce a bruscat-o pe vânzătoare, iar aceasta a ripostat, lovindu-l de câteva ori, însă el a reuşit să fugă pe bicicletă, cu o sumă de bani.

24 afișări
Imaginea articolului A jefuit o benzinărie în timp ce lua bătaie de la vânzătoare - VIDEO

A jefuit o benzinărie în timp ce lua bătaie de la vânzătoare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Marinela Apostolache, bărbatul s-a prefăcut că vrea să cumpere un flacon cu ulei de maşină, întregul incident fiind surprins de camerele de supraveghere.

În aceste imagini, se vede că la un moment dat bărbatul s-a apropiat de vânzătoare, însă aceasta a ripostat, lovindu-l de câteva ori. În pofida loviturilor insistente ale femeii, bărbatul a reuşit să ia o sumă de bani din casa de marcat şi să fugă.

"Am fost solicitaţi prin intermediul serviciului 112 să intervenim la Recaş, la o benzinărie, unde un bărbat a bruscat-o pe vânzătoare şi a fugit cu o sumă de bani. Acesta a intrat în benzinărie şi, sub pretextul că doreşte să achiziţioneze un flacon cu ulei de maşină, a sustras o sumă de bani din casa de marcat, a bruscat-o pe vânzătoare şi a fugit. Poliţiştii nu au stabilit încă despre ce sumă de bani este vorba, acum se face inventarul", a spus Apostolache.

Potrivit acesteia, poliţiştii încearcă să îl găsească pe agresor.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici