A murit actorul Clarence Gilyard Jr din Top Gun şi Die Hard

Actorul celebru din Top Gun şi Die Hard, Clarence Gilyard Jr, a murit la 66 de ani, după o boală lungă.

4003 afișări
Imaginea articolului A murit actorul Clarence Gilyard Jr din Top Gun şi Die Hard

Clarence Gilyard Jr. a murit la vârsta de 66 de ani, după o lungă boală, conform The Sun.

Gilyard, a cărui carieră s-a întins pe o perioadă de 30 de ani, a fost cunoscut după ce l-a interpretat pe Theo, hackerul informatic, în filmul de succes Die Hard.

De asemenea, el l-a interpretat pe ofiţerul de zbor al marinei Marcus "Sundown" Williams în filmul Top Gun din 1986.

El l-a interpretat pe Conrad McMasters - mâna dreaptă a avocatului Ben Matlock - în drama de succes Matlock, între 1989 şi 1993.

Gilyard a apărut, de asemenea, în serialul poliţist din anii 1990, Walker Texas Ranger.

Înainte de a muri, el lucra ca profesor de teatru la Universitatea din Nevada, Las Vegas.

Zeci de fani i-au adus un omagiu lui Gilyard după ce a apărut vestea morţii sale. Chris Reed, starul din Sons of Anarchy, l-a catalogat pe Gilyard drept "o prezenţă legendară pe ecran".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici