Video A zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei: Aproximativ 2.000 de manifestanţi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Guvern

În jur de două mii de oameni au mers, joi seara, pentru a zecea zi consecutiv, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta în faţa Guvernului, exprimându-şi nemulţumirea faţă de Executiv, deşi Florin Iordache şi-a anunţat demisia din fruntea Ministerului Justiţiei.

4735 afișări

UPDATE Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat joi seară, aceasta fiind cea de-a zecea zi în care manifestanţii scandează împotriva Guvernului Grindeanu.

Circulaţia pe străzile din zonă, respectiv bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor, a fost restricţionată.

"Demisia domnului Iordache nu are valoare prea mare pentru noi pentru că sunt mult mai mulţi vinovaţi pentru situaţia creată, începând cu domnul Dragnea şi terminând cu ultimul ministru din acest Guvern care este foarte rău pentru ţara noastră", a declarat, pentru MEDIAFAX, un protestatar.

"Vor să-şi spele un pic păcatele, dar nu cred că ajunge. Jos Guvernul şi altul curat. Cred că se găsesc şi printre ei persoane cât de cât curate. Mă aşteptam mai demult să-şi dea demisia", a declarat, pentru MEDIAFAX, o manifestantă din Piaţa Victoriei.

Manifestanţii scandează "Demisia", "Zi de zi aici vom fi!", "Jos, jos guvernul mincinos" sau "Jos trădătorii şi infractorii!".

Tanti Lucreţia, o casnică din Roman, a călătorit ore bune ca să ajungă joi seară în Piaţa Victoriei pentru a aduce un mesaj de unitate, femeia fiind îmbrăcată în straie tradiţionale româneşti.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici