Video Tanti Lucreţia - femeia care protestează la Guvern în straie tradiţionale

Tanti Lucreţia, o casnică din Roman, a călătorit ore bune ca să ajungă joi seară în Piaţa Victoriei pentru a aduce un mesaj de unitate, femeia fiind îmbrăcată în straie tradiţionale româneşti.

3626 afișări

"Vin de la Roman. Am plecat de aseară şi am ajuns azi-dimineaţă. Sunt casnică. Sunt de la coada vacii. Am patru copii, trei plecaţi în străinătate şi unul a făcut Academia aici şi lucrează la Miercurea Ciuc", spune femeia.

Tanti Lucreţia a stricat rochia de mireasă a fetei sale pentru a-şi face o năframă pe care a cusut tricolorul, în semnul crucii. A venit cu ea la Bucureşti.

"Am venit din Moldova văzând aseară incidentul de la Cotroceni, m-am gândit că ar fi bine să vin să aduc un altfel de mesaj în Bucureşti. De asta m-am îmbrăcat deosebit. Un mesaj de înţelepciune pentru fiecare. Fiecare cum o ia. Să lipsească ura, să nu mai fie dezbinare, să se iubească toţi, să aducă un zâmbet pe buzele tuturor şi la cei din această piaţă şi dincolo. Aici am reuşit, acolo nu ştiu. Tinerii care au ieşit în stradă sunt frumoşi. Dumnezeu să le dea înţelepciune ca să ducă mai departe valorile României", a declarat, pentru MEDIAFAX, femeia.

Câteva sute de oameni s-au adunat pentru a zecea seară consecutiv în Piaţa Victoriei pentru a manifesta împotriva Guvernului Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici