Accident cu cinci persoane rănite în Galaţi. Manevra făcută de un şofer băut

Cinci persoane au fost rănite în Galaţi după ce maşinile în care erau s-au ciocnit lângă o staţie de benzină. Un şofer băut a depăşit pe linia continuă şi s-a izbit de o maşină.

695 afișări
Imaginea articolului Accident cu cinci persoane rănite în Galaţi. Manevra făcută de un şofer băut

Accident cu cinci persoane rănite în Galaţi. Manevra făcută de un şofer băut

Potrivit Poliţiei Galaţi, accidentul s-a produs joi seara, pe o stradă din oraşul Tecuci.

Aici, un tânăr de 22 de ani din comuna Drăgăneşti a încercat să facă, lângă o staţie de benzină, o depăşire neregulamentară, peste linia continuă, şi a lovit o maşină care vira la stânga.

În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului, două femei şi o adolescent, pasagere în autoturismul condus de acesta, precum şi şoferul celui de-al doilea autoturism au fost răniţi, fiind duşi la spital.

La testarea alcoolscopică, bărbatul care a provocat accidentul a prezentat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici