Accident cu maşina de Poliţie în Vrancea. Poliţistul aflat la volan va fi sancţionat

O maşină de Poliţie din Galaţi a provocat un accident în judeţul Vrancea din cauza poleiului. Nu au fost persoane rănite, dar poliţistul aflat la volan va fi sancţionat pentru că nu a adaptat viteza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

425 afișări
Imaginea articolului Accident cu maşina de Poliţie în Vrancea. Poliţistul aflat la volan va fi sancţionat

Accident cu maşina de Poliţie în Vrancea

Din cauza poleiului, autoturismul care se afla pe Drumul European 85 a derapat şi a izbit un cap de pod.

Nu au fost victime, dar şoferul va fi sancţionat, anunţă reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

„Accidentul a avut loc la ora 8.48. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de mers, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Şoferul a fost testat şi nu consumase alcool. Accidentul a avut loc pe DN E 85, în afara localităţii Slobozia Bradului. Este tratat ca o tamponare ceea ce presupune sancţionarea şoferului, este o contravenţie”, a explicat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

În maşină se mai afla o persoană care era dusă la audieri, la Bucureşti.

Potrivit primelor informaţii, în urma accidentului nu au fost persoane rănite şi nici pagube materiale însemnate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici