Accident cu PARAPANTA. Turist din Bucureşti, rănit grav după ce s-a prăbuşit cu aparatul de zbor

Un turist de 34 de ani, din Bucureşti, a fost rănit grav, duminică, după ce a căzut cu parapanta de la o înălţime de cinci metri, în zona localităţii Sânpetru, din judeţul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1663 afișări
Imaginea articolului Accident cu PARAPANTA. Turist din Bucureşti, rănit grav după ce s-a prăbuşit cu aparatul de zbor

Turist din Bucureşti, rănit grav după un accident cu parapanta

Turistul din Bucureşti se afla, duminică, în judeţul Braşov, împreună cu un grup de prieteni pasionaţi de parapantă. În timp ce zbura deasupra localităţii Sânpetru, parapantistul s-a prăbuşit de la o înălţime de circa 5 metri.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov cu traumatisme la mâini şi picioare.

„Un echipaj SMURD i-a acordat bărbatului îngrijiri la faţa locului, iar ulterior a fost transportat a Unitatea de Primiri Urgenţe, având traumatisme la membrele inferioare şi superioare“, a declarat cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov.

Poliţia face cercetări pentru a afla în ce împrejurări s-a petrecut accidentul.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, în zonă nu era organizat niciun eveniment dedicat parapantiştilor, iar tânărul a zburat alături de alţi prieteni pasionaţi de acest sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici