Accident cu şase persoane rănite, printre care un copil, pe DN1, la Academia de Poliţie

Şase persoane, printre care şi un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe DN1, spre Băneasa, la faţa locului fiind echipaje ale Ambulanţei Bucureşti Ilfov, ale Poliţiei Rutiere şi un elicopter SMURD.

152 afișări
Imaginea articolului Accident cu şase persoane rănite, printre care un copil, pe DN1, la Academia de Poliţie

Accident cu şase persoane rănite, printre care un copil, pe DN1, la Academia de Poliţie (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Subcomisarul Daniel Piştea de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a produs miercuri la prânz la intersecţia dintre Aleea Privighetorilor şi Otopeni, în apropiere de Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".

Alexandru D. (72 de ani) a intrat pe contrasens când se întorcea spre Bucureşti, dinspre Otopeni, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 95, a pierdut controlul asupra maşinii, a trecut peste scuarul care desparte cele două sensuri de mers şi s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Renault Megane, condus din sens opus de cărte B. Aurelia de 30 ani, din Bucureşti.

Cei doi şoferi şi alte patru persoane, printre care o fetiţă de trei ani, au fost grav rănite, precizează sursa citată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat pentru soluţionare Biroului Cercetări Penale - Sector 1 din cadrul Brigăzii Rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici