Accident cu victime multiple, pe un drum judeţean. Un copil de 3 ani a murit în urma impactului

  • Un accident s-a produs în noaptea de joi spre vineri pe o şosea din judeţul Ialomiţa.
  • Au fost rănite cel puţin cinci persoane.
  • Un copil de trei ani a fost transportat în stare gravă la spital. Ulterior, a fost raportat decesul acestuia.
896 afișări
Imaginea articolului Accident cu victime multiple, pe un drum judeţean. Un copil de 3 ani a murit în urma impactului

Accident în judeţul Ialomiţa

UPDATE: Copilul rănit în accidentul de la Borăneşti a murit

Poliţiştii au stabilit că maşinile erau conduse de doi tineri, de 21 şi 26 de ani, ambii din comuna Borăneşti. Şoferii nu au putut fi testaţi la faţa locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, au precizat poliţiştii.

În urma impactului au fost răniţi cei doi şoferi, dar şi două femei, de 21 şi 34 de ani, din comuna Borăneşti.

Accident cu victime multiple, pe un drum judeţean

Accidentul rutier s-a produs în Vinerea Mare, pe Drumul Judeţean 201, în preajma localităţii Borăneşti. Două maşini au fost implicate şi a fost nevoie de echipa de descarcerare pentru a scoate victimele din interior.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, în sprijin sosind şi trei echipaje SAJ Ialomiţa.

Potrivit salvatorilor, la faţa locului au fost găsite cinci victime dintre care două încarcerate, semiconştiente. Reprezentanţii ISU Ialomiţa au anunţat că „o victimă, minor în vârstă de aproximativ trei ani, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost transportată de urgenţă la spital. După monitorizare şi acordarea măsurilor de prim ajutor şi celelalte patru victime, ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale”.

La faţa locului, pompierii au acţionat şi pentru preîntâmpina apariţia unui incendiu.

În urma impactului au fost răniţi cei doi şoferi, dar şi două femei, de 21 şi 34 de ani, din comuna Borăneşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici