Accident feroviar în Dolj, după ce un şofer a forţat trecerea căii ferate. Poliţiştii au deschis dosar penal

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit, duminică, într-un accident feroviar, în satul Panaghia, judeţul Dolj, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren. Poliţiştii au stabilit că şoferul a forţat trecerea căii ferate.

859 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în Dolj, după ce un şofer a forţat trecerea căii ferate. Poliţiştii au deschis dosar penal

Accident feroviar în Dolj

Accidentul feroviar a avut loc în comuna Calopar, zona satului Panaghia, între o maşină şi un marfar.

„În urma aacidentului a rezultat o victima conştientă, cea din autoturism. Echipajul SAJ a acordat victimei primul ajutor medical până la sosirea echipajului SMURD, acesta din urma preluându-l şi transportându-l la spital. Echipajul de Descarcerare a acţionat în deblocarea autoturismului de pe calea ferată în vederea reluării circulaţie feroviare”, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

La rândul lor, poliţiştii spun că accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare rutiere.

„Un bărbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autoturism nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de locomotiva unui tren marfar, care circula din direcţia Segarcea - Craiova, încărcat cu cereale”, arată IPJ Dolj.

Şoferul era singur în maşină şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştient.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici