Accident feroviar în judeţul Iaşi: Un bărbat a murit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Un bărbat a murit, joi, în urma unui accident feroviar care a avut loc în zona Frumoasa, din judeţul Iaşi. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1259 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în judeţul Iaşi: Un bărbat a murit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Accident feroviar în judeţul Iaşi: Un bărbat a murit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Niculai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi a declarat că a fost observat cadavrul unui bărbat pe linia de cale ferată din zona Frumoasa, cazul fiind semnalat prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un accident feroviar care s-a produs în zona Frumoasa. A fost dirijat la acest caz un echipaj medical de urgenţă cu medic, care, la locul solicitării, a găsit un bărbat de 46 de ani cu politraumatism şi leziuni incompatibile cu viaţa", a spus Pralea.

Potrivit acestuia, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul.

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspect în acest caz, urmând să se stabilească cum s-a produs accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici