Accident grav în Braşov, în care a fost implicat un microbuz. 7 victime, din care două încarcerate

  • Un accident grav a avut loc joi seara pe DN 13 în judeţul Braşov, în care a fost implicat şi un microbuz.
  • Sunt 7 victime, din care două încarcerate, anunţă ISU Braşov.
357 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Braşov, în care a fost implicat un microbuz. 7 victime, din care două încarcerate

Potrivit pompierilor, accidentul a avut loc pe DN 13, în localitatea Feldioara.

În accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

În urma accidentului au rezultat 7 victime, dintre care două sunt încarcerate.

„Cele două persoane au fost descarcerate şi în continuare se intervine pentru acordarea asistenţei medicale. Până în acest moment, 4 dintre victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare”, transmite ISU.

La fata locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, patru echipaje SMURD, trei ambulanţe SAJ şi o autospecială cu apă si spumă.

Potrivit IPJ Braşov, în accident au fost implicaţi cei 4 ocupanţi ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum şi 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism.

Circulaţia în zonă este blocată.

La faţa locului sunt direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi se fac cercetări pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici