Accident grav în Dej. Un şofer a murit după ce maşina s-a lovit violent de un pod

  • Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea s-a lovit violent de un cap de pod.
  • Accidentul s-a produs duminică, la ieşirea din oraşul Dej.
276 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Dej. Un şofer a murit după ce maşina s-a lovit violent de un pod

Accident grav în Dej. Un şofer a murit după ce maşina s-a lovit violent de un pod

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe strada Vâlcele din municipiul Dej, din direcţia Gherla spre Dej, a părăsit sensul de deplasare, trecând pe sensul opus şi intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, şoferul a murit.

Două autospeciale ale ISU Cluj şi un echipaj SAJ au mers la faţa locului.

Pompierii au găsit la faţa locului un autoturism avariat şi un bărbat încarcerat. Victima avea multiple traumatisme severe vizibile şi era în stare de inconştienţă.

S-a acţionat imediat pentru tăierea şi îndepărtarea elementelor de caroserie pentru asigurarea accesului şi evacuarea victimei. Au fost aplicate manevre de resuscitare pentru bărbatul extras din autoturism, însă fără a-i putea readuce semnalele vitale, au transmis cei de la ISU Cluj.

Poliţiştii au început o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici