ACCIDENT grav în Mehedinţi: Şapte ELEVI, în stare critică după ce microbuz şcolar în care se aflau a fost lovit frontal de un autoturism

Şapte elevi au fost răniţi grav într-un accident care a avut loc vineri, pe un drum judeţean din Mehedinţi, după ce microbuzul şcolar în care se aflau a fost lovit frontal de un autoturism care a pătruns pe contrasens, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei judeţene.

945 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Mehedinţi: Şapte ELEVI, în stare critică după ce microbuz şcolar în care se aflau a fost lovit frontal de un autoturism

ACCIDENT grac în Mehedinţi: Şapte ELEVI, în stare critică după ce microbuz şcolar în care se aflau a fost lovit frontal de un autoturism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, şapte din cele 14 persoane din microbuzul şcolar au fost rănite în urma accidentului care a avut loc pe DN 56 A, din localitatea Izmişa.

„Pe DN56 A, în localitatea Izmişa, conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autovehicul microbuz care transporta elevi. În autovehicul se aflau 14 persoane cu tot cu şofer. În urma impactului a rezultat rănirea a şapte persoane din microbuz”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi.

La rândul său, prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, a declarat, că pentru unul dintre elevii răniţi a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a fi dus la Spitalul de Urgenţă din Craiova, restul persoanelor rănite fiind transportate la Spitalul din Severin.

Copilul preluat de elicopterul SMURD are 11 ani şi a suferit un traumatism cranio-cerebral. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici