Accident grav în Mureş: O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite. O maşină a luat foc

O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs între două maşini, pe un drum judeţean din Mureş. În urma impactului o maşină a luat foc, iar persoanele din interior au reuşit să iasă la timp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1043 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Mureş: O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite. O maşină a luat foc

Accident grav în Mureş: O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite. O maşină a luat foc

Potrivit Poliţiei Mureş, în urma accidentului produs pe DJ 151, în zona localităţii Balda, o persoană a murit, iar traficul rutier este blocat.

”Accidentul s-a produs între două maşini. Una dintre victime a murit”, potrivit Poliţiei Mureş.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş au transmis că în urma impactului un autoturism a luat foc.

Alte şapte, între care doi copii, au fost rănite, iar din primele informaţii persoana care a murit rămăsese încarcerată în autoturismul neafectat de incendiu.

În maşina cuprinsă de flăcări erau trei persoane care au reuşit să iasă la timp, fiind ajutate de localnici.

Poliţiştii cercetează cauzele în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici