Accident grav în Prahova: Şase răniţi, dintre care trei copii, în urma coliziunii dintre două maşini, pe DN1A

Şase persoane, dintre care trei copii, au fost rănite, marţi seara, în urma unui accident produs pe DN1A, în Prahova. Două maşini s-au ciocnit din cauză că unul dintre şoferi nu a acordat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

320 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Prahova: Şase răniţi, dintre care trei copii, în urma coliziunii dintre două maşini, pe DN1A

Accident grav în Prahova: Şase răniţi, dintre care trei copii, în urma coliziunii dintre două maşini, pe DN1A

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că şase persoane au fost rănite în urma accidentului produs pe DN 1A, în zona localităţii Homoraciu.

“Şase victime au fost transportate la spital, din care trei copii, doi de 11 ani şi unul de 17 ani. Intervenim cu un echipaj SMURD şi autospeciala de transport personal şi victime multiple. O femeie este rănită mai grav”, a spus Vasiloae.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

Circulaţia rutieră este blocată pentru cercetări, dar valorile de trafic sunt scăzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici