Accident grav în Suceava: O persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce un microbuz a fost lovit de un camion

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 2 E, la ieşirea din municipiul Fălticeni spre Gura Humorului, după ce şoferul unui microbuz a intrat fără să se asigure pe şosea şi lovit de un camion.

1019 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Suceava: O persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce un microbuz a fost lovit de un camion

Accident grav în Suceava: O persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce un microbuz a fost lovit de un camion (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul a avut loc ieşirea din Fălticeni spre Gura Humorului, după ce şoferul micobuzului a intrat pe DN 2 E fără să se asigure, fiind lovit de un camion.

În urma impactului, şoferul microbuzului a murit, iar cinci pasageri din microbuz au fost răniţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, răniţii au primit asistenţă medicală la faţa locului, iar trei dintre ei au fost transportaţi la Compartimentul de primire urgenţe al Spitalului Fălticeni. Ceilalţi doi, care au escoriaţii minore, au refuzat transportul la spital.

Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului este blocată pe un sens de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici