ACCIDENT GRAV în Timişoara: 17 persoane, rănite după ce o cisternă a lovit un tramvai, în faţa Spitalului de Copii. Traficul a fost reluat

Un număr de 17 persoane au fost rănite, joi, după ce o cisternă a lovit un tramvai în faţa Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. Traficul în zonă a fost întrerupt timp de aproximativ două ore.

4286 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Timişoara: 17 persoane, rănite după ce o cisternă a lovit un tramvai, în faţa Spitalului de Copii.  Traficul a fost reluat

ACCIDENT GRAV în Timişoara: 17 persoane, rănite după ce o cisternă a lovit un tramvai, în faţa Spitalului de Copii: (Imagine: opiniatimisoarei.ro)

UPDATE 15:06 Traficul blocat în urma accidentului soldat cu rănirea a 17 persoane a fost reluat

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş au declarat că joi, în jurul orei 14.00, a fost reluată circulaţia maşinilor şi a tramvaielor pe strada Iosif Nemoianu din Timişoara, unde o cisternă a lovit un tramvai, după ce şoferul autovehiculului a făcut întors fără să se asigure.

În urma accidentului, 17 persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale după ce au acuzat dureri la cap, mâini şi picioare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Mirela Drăghicioiu, accidentul a avut loc în faţa Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, după ce şoferul unei cisterne a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure, iar autovehiculul a lovit un tramvai.

"Şoferul în vârstă de 40 de ani al unei autocisterne a făcut o manevră de întoarcere pe strada din faţa Spitalului de Copii, fără să se asigure, maşina intrând în coliziune cu tramvaiul care circula pe linia 1, înspre Gara de Nord. În urma accidentului, mai mulţi pasageri din tramvai au fost transportaţi la spital sau au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Poliţiştii de la faţa locului spun că în accident au fost rănite uşor 17 persoane, printre care şi vatmanul tramvaiului.

Drăghicioiu a mai afirmat că atât şoferul cisternei, cât şi vatmanul tramvaiului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Atât circulaţia rutieră, cât şi cea a tramvaielor este blocată pe strada Iosif Nemoianu unde a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici