ACCIDENT GRAV pe DN 7: Şapte persoane au murit, după ce un microbuz s-a izbit de un tir. Care ar fi fost cauza coliziunii

Un accident soldat cu moartea a şapte persoane şi rănirea gravă a altor două a avut loc, sâmbătă seară, la ora 18.25, la ieşirea din localitatea arădeană Lipova, pe DN 7, care leagă Deva de Arad şi de frontiera cu Ungaria. Persoanele decedate şi cele rănite erau muncitori aflaţi într-un microbuz ce se îndrepta spre Arad.

4201 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV pe DN 7: Şapte persoane au murit, după ce un microbuz s-a izbit de un tir. Care ar fi fost cauza coliziunii

ACCIDENT GRAV pe DN 7 (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Şefului Poliţiei Rutiere Arad, Dorin Goilian, din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului în care se aflau cele opt persoane ar fi adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un tir care circula regulamentar.

În urma impactului puternic, toţi pasagerii microbuzului au fost proiectaţi în afara autovehiculului, iar şapte au decedat, în timp ce doi au fost răniţi grav, la ora transmiterii acestei ştiri unul fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar Timişoara.

Aceeaşi sursă a precizat că microbuzul era înmatriculat în Italia, iar toţi ocupanţii erau muncitori din localitatea arădeană Chesind, aflată la 25 de kilometri de municipiul Arad.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere, şoseaua va rămâne blocată, pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, până în jurul orei 20.00, când va fi redeschisă traficului pe un singur fir, până la eliberarea completă a carosabilului.

Trupurile neînsufleţite ale celor şapte persoane care şi-au pierdut viaţa în accident urmează să fie preluate şi duse la Serviciul de Medicină Legală Arad.

Şoferul tirului a fost rănit uşor în urma accidentului, la ora actuală fiind audiat de către poliţişti.

Accidentul s-a petrecut, sâmbătă seară, în jurul orei 18,25, DN 7, la ieşirea din oraşul arădean Lipova, după ce un microbuz a intrat într-un tir care circula regulamentar.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 7 este blocat pe ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici