Video ACCIDENT GRAV pe DN1, în Prahova. 10 persoane sunt rănite, printre care 4 copii. Traficul este îngreunat. FOTO, VIDEO

Zece persoane, printre care şi patru copii, au fost rănite, vineri seara, după ce autoturismele, în care se aflau, dar şi o cisternă goală, au fost implicate într-un accident rutier, pe DN1, în judeţul Prahova, traficul desfăşurându-se cu dificultate, pe sensul de mers spre Ploieşti.

4173 afișări

Potrivit IPJ Prahova, cele două autoturisme s-au lovit între ele, unul dintre ele a lovind, apoi, cisterna.

"Din primele cercetări, un autoturism, care circula către Braşov, pe prima bandă, a acroşat un alt autoturism, aflat pe acelaşi sens de mers, pe banda a doua, care, în urma impactului, a pătruns pe contrasens, unde a lovit cisterna. Primul autoturism s-a şi răsturnat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Printre cele 10 persoane rănite, se numără şi patru copii.

“Sunt 10 persoane rănite, şase adulţi şi patru copii, victimele fiind, însă, rănite uşor. Sunt asistate, la locul evenimentului, iar, până acum, au refuzat transportul la spital” a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Traficul este îngreunat, din cauza acestui accident, la kilometrul 80, în zona localităţii Băneşti.

“Traficul nu este blocat. Se circulă pe ambele sensuri, însă pe câte o bandă. În această zonă, DN 1 are patru benzi, câte două pe sens”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici