Accident grav pe DN1, la Băicoi. Trei maşini au fost implicate, traficul este blocat

Trei maşini s-au lovit violent într-o intersecţie de pe DN1 în oraşul Băicoi. În urma accidentului sunt două victime, iar traficul este blocat.

633 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN1, la Băicoi. Trei maşini au fost implicate, traficul este blocat

Accident grav pe DN1, la Băicoi. Trei maşini au fost implicate, traficul este blocat

Reprezentanţii Poliţiei anunţă că marţi, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, în zona oraşului Băicoi, în judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier. Impactul a avut loc la intersecţia DN1 cu DJ 100F.

În accident au fost implicate trei autoturisme şi au fost rănite grav două persoane.

„În urma impactului au rezultat două victime, dintre care o persoană este în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs”, au anunţat autorităţile.

Ulterior, echipa medicală a declarat decesul unui bărbat de 60 de ani. A doua victima a fost transportată la spital, au anunţat reprezentanţii ISU Prahova.

Circulaţia rutieră este oprită pe sensul către Braşov. Maşinile circulă pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor. Valorile de trafic sunt în creştere, precizează centrul Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici