Accident grav pe litoral. O maşină a intrat într-un grup de persoane la ieşire din localitatea 2 Mai / Doi morţi şi mai mulţi răniţi / Şoferul a fugit şi a fost prins de politişti în Vama Veche

Accident rutier grav la ieşire din localitatea 2 Mai în judeţul Constanţa. Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane.

1021 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe litoral. O maşină a intrat într-un grup de persoane la ieşire din localitatea 2 Mai / Doi morţi şi mai mulţi răniţi / Şoferul a fugit şi a fost prins de politişti în Vama Veche

Accident grav pe litoral. O maşină a intrat într-un grup de persoane la ieşire din localitatea 2 Mai / Doi morţi şi mai mulţi răniţi

UPDATE Şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineaţa, omorând doi dintre ei, era drogat şi a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti în Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Ştire iniţială

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 05:20, pe DN39/E87, drumul care leagă Mangalia de Vama Veche, în localitatea 2 Mai, potrivit SAJ Constanţa.

Un autoturism a intrat într-un grup de 8 pietoni. La faţa locului au fost direcţionare două echipaje SMURD şi 3 echipaje B2 SAJ.

Au decedat doi tineri, un băiat şi fată de aproximativ 18-20 ani. Alţi doi băieţi şi o fată au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Mangalia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici