Accident GRAV un complex acvatic din Braşov: O fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete după ce a sărit de la o trambulină/ Măsura luată de OPC

Un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis la Braşov, după ce o fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete la un complex acvatic, în timp ce sărea de la o trambulină de trei metri.

3931 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV un complex acvatic din Braşov: O fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete după ce a sărit de la o trambulină/ Măsura luată de OPC

Accident GRAV un complex acvatic din Braşov: O fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete în timp ce sărea de la o trambulină

Iniţial, fetiţa de 10 ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov, însă medicii au dispus transferul ei la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Potrivit Poliţiei Braşov, fetiţa de 10 ani se afla cu familia la un centru de relaxare din municipiu şi a fost victima unui accident în timp ce făcea o săritură de la trambulina de trei metri. După ce fetiţa şi-a prins mâna în bara de protecţie a trambulinei, i-au fost amputate două degete de la o mână.

"Poliţiştii Secţiei 2, împreună cu specialişti din cadrul ITM efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Măsura luată de OPC Braşov la complexul acvatic unde o fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au dispus, miercuri seara, suspendarea temporară a activităţii la piscina în care o fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete, în timp ce sărea de la o trambulină. Fetiţa a fost transferată la Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Consumatorilor din Braşov, în urma controlului s-a dispus suspendarea temporară a prestărilor de servicii la piscina în care s-a produs accidentul.

"S-a luat o măsură imediată de delimitare a acelui spaţiu, respectiv trambulina unde s-a întâmplat accidentul şi suspendarea activităţii strict a acelei zone, iar cercetările continuă. În zilele următoare trebuie să se prezinte cu documente, iar comisarii de la noi vor verifica activitatea, din punct de vedere al tuturor aspectelor, chiar dacă este un agent economic pe care noi îl verificăm periodic. Este un parc acvatic, cu piscină interioară, exterioară. A fost închisă doar zona aceea de trambulină unde fetiţa şi-a prins două degete în balustrada de inox din trambulina de mijloc, cea de trei metri", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici