Accident grav. Un şofer beat a spulberat un bărbat pe stradă, fugind apoi de la locul accidentului

Poliţiştii din Covasna au reuşit să prindă un şofer bănuit că, beat fiind, a lovit mortal, pe un drum dintr-o comună, un bărbat de 63 de ani, iar apoi a fugit de la locul accidentului. La această oră, şoferul este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

102 afișări
Imaginea articolului Accident grav. Un şofer beat a spulberat un bărbat pe stradă, fugind apoi de la locul accidentului

Accident grav. Un şofer beat a spulberat un bărbat pe stradă, fugind apoi de la locul accidentului

Potrivit poliţiştilor covăsneni, Poliţia a fost sesizată, joi seară, că în comuna Turia este o persoană accidentată mortal.

Poliţiştii au identificat la faţa locului corpul fără viaţă al unui bărbat de 63 de ani.

În mai puţin de două ore de la primirea apelului, poliţiştii au identificat atât autoturismul implicat, cât şi pe cel care l-a condus la momentul producerii evenimentului.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce conducea o maşină, un bărbat de 32 de ani a surprins şi accidentat mortal victima, aflată pe drum. Când a fost prins, şoferul nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării avansate de ebrietate, astfel că a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost reclotate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri după-amiază, bărbatul de 32 de ani, cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, este prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici