Accident în Apuseni: O femeie a murit după ce a fost lovită de un şofer băut care apoi a fugit de la locul faptei

O femeie a murit duminică seara după ce a fost lovită în timp ce se deplasa pe DN 75, în Munţii Apuseni, de un şofer băut care a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins la scurt timp de poliţişti. Aceştia au constatat că şoferul băuse, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1273 afișări
Imaginea articolului Accident în Apuseni: O femeie a murit după ce a fost lovită de un şofer băut care apoi a fugit de la locul faptei

Accident în Apuseni: O femeie a murit după ce a fost lovită de un şofer băut care apoi a fugit de la locul accidentului

Putătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul autoturismului este un tânăr de 22 de ani, iar accidentul s-a produs pe raza localităţii Valea Lupşii din Munţii Apuseni.

”O femeie, în vârstă de 37 de ani, a murit după ce a fost acroşată de un autoturism, pe raza localităţii Valea Lupşii. Şoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat în scurt timp de poliţişti. Se pare că este sub influenţa alcoolului, în urma testării rezultând valoarea de 0,66 mg/lalcool în aerul expirat”, a spus Luminiţa Prodan.

Femeia a murit la circa o oră de la producerea accidentului, la faţa locului deplasându-se un echipaj medical. Potrivit sursei citate, se pare că femeia se deplasa pe marginea părţii carosabile, pe DN 75, şi nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă.

La ora transmiterii acestei ştiri, şoferul este audiat de poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici