ACCIDENT în Argeş: O persoană a murit şi alte cinci, între care doi copii, au fost rănite

O persoană a murit şi alte cinci, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe DN 65 A, în judeţul Argeş, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism.

305 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Argeş: O persoană a murit şi alte cinci, între care doi copii, au fost rănite

ACCIDENT în Argeş: O persoană a murit şi alte cinci, între care doi copii, au fost rănite (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc în zona Podului Broşteni, în apropiere de oraşul Costeşti, iar din primele date a reieşit că şoferul unui autoturism Dacia Super Nova a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un Opel care circula regulamentar.

În urma impactului, un bărbat de 64 de ani a murit, iar alte cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, fiind transportate la spital. Cele şase persoane se aflau în Dacia Super Nova.

"Din primele date rezultă că şoferul autorturismului Dacia Super Nova, de 36 de ani din oraşul Costeşti, a intrat pe contrasens, din motive care urmează să fie stabilite, apoi s-a ciocnit cu un autovehicul Opel Frontera în care era doar şoferul. Pasagerul din dreapta al şoferului vinovat de producerea tragediei, un bărbat de 64 de ani, a decedat la spitalul din Piteşti, unitate medicală unde au fost transportaţi şoferul în cauză şi două femei. Copiii şoferului, de şapte şi 12 ani, au fost internaţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, toţi răniţii fiind în stare stabilă", a spus de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălina Bălănescu.

Şoferul vinovat este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Traficul rutier pe DN 65 A Piteşti-Costeşti, în zona accidentului, s-a desfăşurat pe un singur sens, timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici