Accident în Capitală. Autospecială a Poliţiei, răsturnată după ce a fost lovită de o altă maşină. FOTO

O autospecială a Poliţiei s-a răsturnat în timp ce era în misiune, după ce şoferul unei maşini nu i-a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu aceasta. O poliţistă a fost rănită în urma impactului şi a fost transportată la spital, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

885 afișări
Imaginea articolului Accident în Capitală. Autospecială a Poliţiei, răsturnată după ce a fost lovită de o altă maşină. FOTO

„În jurul orei 09.20, conducătorul unei autospeciale de poliţie, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe Şos. Progresului, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu Str. Năsăud, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, a intrat in coliziune cu 2 autovehicule, în urma impactului autospeciala răsturnându-se pe o parte”, conform sursei citate.

Poliţista în vârstă de 21 de ani, pasager al autospecialei care s-a răsturnat după ce o altă maşina a intrat în coliziune cu aceasta, a fost transportată la Spitalul Universitar cu răni minore, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În prezent, circulaţia este restricţionata banda 1 pe Strada Năsăud.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, conform poliţiştilor rutieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici