ACCIDENT în Defileul Jiului: Autocar, cu 55 de pelerini la bord, lovit frontal de o maşină condusă de un şofer băut

Un autocar în care erau 55 de pelerini şi un autoturism s-au ciocnit frontal, duminică, pe Defileul Jiului, în apropierea Mănăstirii Lainici, judeţul Gorj. În urma coliziunii, şoferul maşinii, care conducea băut, a fost rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1689 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Defileul Jiului: Autocar, cu 55 de pelerini la bord, lovit frontal de o maşină condusă de un şofer băut

ACCIDENT în Defileul Jiului: Autocar, cu 55 de pelerini la bord, lovit frontal de o maşină condusă de un şofer băut

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs pe Defileul Jiului, în apropierea Mănăstiri Lainici, o singură persoană fiind rănită.

Din primele cercetări a reieşit că o maşină care circula dinspre Târgu-Jiu spre Petroşani a intrat în coliziune frontală cu un autocar cu pelerini, care venea din sens opus.

În urma impactului, şoferul maşinii a fost rănit.

Se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit sursei citate, în autocar se aflau 55 de pelerini, dar nimeni nu a fost rănit.

Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Petroşani, are o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, a spus Miruna Prejbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici